Αρχική Σελίδα

Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καθιερωμένη το 2007, η ΣΚΗΝΗ ΒΑΡΟΥΣ έχει επικεντρωθεί στο σύστημα δομών συγκέντρωσης κινητό γιατί η σκηνή 13 years.WT είναι ο βιομηχανικός ηγέτης της δομής σκηνών συγκέντρωσης αργιλίου και εμπειρογνώμονας στο σχέδιο σκηνών, η κατασκευή, το ενοίκιο και sales.we παρέχουν την προσαρμοσμένη και εύκαμπτη λύση για τα φεστιβάλ, τις μεγάλες εκθέσεις, τους αθλητικούς τόπους συναντήσεως και την αποθήκευση. Σαν κύριο στη βιομηχανία σκηνών στην Κίνα, η σκηνή ΒΑΡΟΥΣ αφιερώνεται στη συγκεντρώνοντας κινητές βιομηχανία και τις συντηρήσεις δομών που συγκεντρώνονται αυτά τα έτη.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

   Το 2007  

Το εργοστάσιο καθιερώθηκε τον Οκτώβριο, εξαγωγές Γερμανία, Γαλλία σκηνών το Δεκέμβριο, ενώνει το διεθνή σταθμό alibaba στο ίδιο χρόνο.

 

  Το 2008  

Έχει γίνει προμηθευτής των σκηνών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Αυτό οργάνωση ένα γραφείο στο Αμβούργο, Γερμανία τον Οκτώβριο και ανεξάρτητα αναπτυγμένος μια σκηνή 40m-έκτασης για το διεθνές φεστιβάλ μπύρας της Κίνας το Δεκέμβριο.

 

  Το 2009  

Ο κλάδος της Νάπολης της Ιταλίας καθιερώθηκε, και Walcover SAS της Γαλλίας καθιέρωσε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, και ο κλάδος του Πεκίνου της Κίνας καθιερώθηκε.

 

  Το 2010  

Ο κλάδος της Σαγκάη καθιερώθηκε για να συμμετέχει στην κατασκευή των σκηνών της Σαγκάη EXPO, και υπέδειξε τους προμηθευτές των σκηνών EXPO. Στο ίδιο χρόνο, αυτό οργάνωση ένα γραφείο στο Ντουμπάι.

 

  Το 2012  

Είναι η πρώτη κινεζική επιχείρηση για να εισαγάγει τη βασική τεχνολογία της σκηνής πολυγώνων με την ομάδα 2A Ιταλίας.

 

  Το 2014  

Η έρευνα και η ανάπτυξη ενός 60 μέτρου εκτείνονται τη σκηνή πολυγώνων (ο μεγαλύτερος στον κόσμο) για να υποστηρίξουν την εβδομάδα μόδας υψηλών σημείων της Κίνας και τις μεγάλης κλίμακας συναυλίες.

 

  Το 2015  

Ισχύστε για τις δωδεκάδες των εθνικών πιστοποιητικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας όπως η σκηνή πολυγώνων, η σκηνή παγοδών, η τοπ σκηνή ανοίξεων, η σκηνή Arcum και η σκηνή ταινιών αέρα.

 

 

  Το 2018  

Η έρευνα και η ανάπτυξη της σκηνής ξενοδοχείων θόλων αστεριών, σκηνή ξενοδοχείων δομών μεμβρανών, παρέχουν τη σκηνή 260 ξενοδοχείων 58 τετραγωνικών μέτρων για το θέρετρο Amanwana στο νησί moyo, Ινδονησία.

Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : ΒΑΡΟΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Suzhou WT Tent Co., Ltd Πιστοποιήσεις